Vuosikokous

Inkeen koululla 29.9.2005 alkaen klo 19.00

• Yhdistyksen puheenjohtaja Esko Suvanto toivotti osallistujat tervetulleeksi. Kokouksen puheenjohtajaksi valittiin Esko Suvanto ja sihteeriksi Pirkko-Liisa Luhta. Pöytäkirjantarkastajiksi ja ääntenlaskijoiksi valittiin Esko Inget ja Tenho Ronkainen. Hyväksyttiin esityslista.

• Käytiin läpi ensimmäisen toimintavuoden toimintakertomus. Toimintakertomus hyväksyttiin esitetynlaisena.

• Toimintasuunnitelma. Toimintasuunnitelma vahvistettiin siten, että lisättiin jäsenhankintaan kohta, että yhdistyksen esittelykirje lähetetään myös muille mahdollisille yhdistyksille (kyläyhdistykset, harrastusjärjestöt).

• Talousarvio hyväksyttiin.

tulot         menot
    jäsenmaksutulot   700 €       tiedotus ja ilmoittelu
    hallinto ja postitus
    matkakulut
    muut kulut

Perusyksikkömaksun suuruudeksi päätettiin 10 €.

• Hallituksen koko päätettiin pitää edelleen 9-paikkaisena. Hallituksen erovuoroisten jäsenten tilalle valittiin seuraavasti:
    Pudasjärveltä Maikki Jerkkolan tilalle Pekka Piri
    Taivalkoskelta jatkaa Eero Moilanen
    Kuusamosta Pirkko Siikamäen tilalle Jaana Voutilainen.

• Päätettiin, ettei hallituksen jäsenille makseta palkkioita. Hallituksen jäsenille maksetaan kulukorvaus (km-korvaus) kohtuullisesti, esim. 50 % valtion matkustussäännön taksoista tai 20 cnt /km. Yhdistyksellä ei ole toistaiseksi ollut jaostoja. Tilintarakastajille maksetaan laskun mukaan.

• Henkilökohtaisiksi varajäseniksi Korpelalle valittiin Ulla Majava ja Ingetille Satu Kirsi-Saanio.

• Keskusteltiin vilkkaasti Kuusamon energia- ja vesiosuuskunnan YVA-selvityksestä ja siitä annetuista lausunnoista. Odotettavissa on, että Evo hakee jo tämän vuoden puolella jätevesilupaa Maunujärveen ympäristölupavirastolta.

• Muita asioita ei ollut.

• Puheenjohtaja päätti kokouksen.

Pöytäkirjan tarkastivat

Esko Inget             Tenho Ronkainen