Kannanotot

Tämän otsikon alta löytyvät:

• yhdistyksemme antamat lausunnot ja mielipiteet ympäristölupahakemuksiin, jotka vaikuttavat vesistöalueemme vesien tilaan.

Vuoden mittaan voi olla alueellamme kymmeniä eri hakemusasioita, joiden vaikutukset kohdistuvat vesiin. Kaikkiin emme ehdi vastata, mutta jos koet jonkin asian sellaiseksi, että olisi aihetta puuttua, ota yhteyttä yhdistyksen sihteeriin tai pj:aan. Pohjois-Suomen aluehallintoviraston sivuilta löytyvät vireilläolevat lupa-asiat. Niiden hakemusasiakirjat ovat aina nähtävillä vaikutusalueen kunnantalolla. Pienempien hakemusasioiden lupa-asioita käsittelevät kunnan ympäristölautakunta ja ympäristökeskus.

• yhdistyksen kirjoittamat lehtijutut ja yleisönosastokirjoitukset ainakin tästä eteenpäin